VIL-VCU

249.00

  • Inclusief lesmateriaal en pasje
  • Klassikale cursus
  • In het Engels mogelijk
Categorie:

Beschrijving

Voor wie?

Bent u intercedent of leidinggevende van een uitzendbureau? Dan moet u beschikken over het diploma Veiligheid voor Intercedenten en Leidinggevenden VCU (VIL-VCU). Daarmee geeft u aan dat u weet welke veiligheidseisen worden gesteld aan personeel bij VCA-gecertificeerde bedrijven.

De lesstof VIL-VCU is voor een groot deel gelijk aan VOL-VCA en bevat daarnaast ook unieke, op de intercedenten toegesneden kennis. Denk aan de (Europese) wet- en regelgeving, het herkennen van onveilige situaties en handelingen en verantwoordelijkheden in de relatie ‘inlener – uitzendorganisatie – uitleenkracht’. De leerstof die niet van toepassing is op intercedenten die uitsluitend op kantoor werken, zoals taakrisicoanalyses of ongevallenonderzoek, is niet opgenomen in VIL-VCU.

Het VCA-examen

Na de VCA-cursus is er altijd de mogelijkheid om aansluitend meteen examen te doen. Het examen VIL VCU kan alleen in het Nederlands worden afgelegd.Voor deelname aan het examen moet je een geldig legitimatiebewijs meenemen.

Het VCA-certificaat

Geslaagde kandidaten ontvangen binnen enkele dagen het VCA-certificaat en een bijbehorend pasje. Ook worden zij direct opgenomen in de online VCA-bank, waar de certificatie door werkgevers gecontroleerd kan worden. Het VCA-certificaat is tien jaar geldig.

Duur

U volgt een 1 dag VCA cursus op een Zaterdag, aansluitend wordt na het cursus een examen gemaakt.

Prijs

De kosten van deze cursus bedragen € 249,- per persoon.

Locatie

Wij kunnen de cursus in company geven, neem vrijblijvend contact met ons op.